Industriløsninger

Våre eksperter hjelper deg basert på ditt behov og din bransje.

Vårt team hjelper bedrifter i mange bransjer. Vi tar oss tid til å forstå dine spesifikke utfordringer og bruker vår erfaring for å finne den riktige løsningen.

Aggreko kan hjelpe deg med

Olje og gass

Våre olje- og gasseksperter vil samarbeide med deg for å finne en kostnadseffektiv strøm- og temperaturkontroll løsning. Vi hjelper deg fra bygging og ferdigstilling, til produksjon og fjerning.

Olje og gass

Mat og drikke

Vi støtter deg om du har mistet strømmen, skal gjennomføre reparasjoner eller opplever svikt i utstyret for temperaturkontroll, så du kan opprettholde optimale forhold 24/7, 365 dager i året.

Mat og drikke

Industriproduksjon

Teamet vårt hjelper produsenter opprettholde optimal produktivitet ved å gi støtte ved planlagte vedlikeholdsprosjekter og kan reagere raskt hvis de opplever feil med utstyret.

Industriproduksjon

Eiendomsforvaltning

Når du jobber med eiendomsforvaltning, er det viktig at du kan levere tjenester for å møte kravene til dine kunder. Et samarbeid med oss gjør at du blir en foretrukket leverandør i din bransje.

Eiendomsforvaltning

Arrangementer og film

Aggreko har erfaring fra hele verden med å tilby strøm, oppvarming og kjøling for arrangementer, film og TV. Fra små TV-produksjoner til arrangementer i verdensklasse - vi har kompetansen for å sikre at du kan sette opp et bra show.

Arrangementer og film

Lurer du på noe? Ring oss

810 00 333

Bli kontaktet av oss